پاورپوینت نقش سد شیرین دره در توسعه کشاورزی دهستان اترک

پاورپوینت نقش سد شیرین دره در توسعه کشاورزی دهستان اترک

سد شیرین دره

بیان مسأله تحقیق
احداث سد توانسته است به توسعه کشاورزی منطقه کمک نماید، به عبارت دیگر احداث سد بر شاخص اصلی توسعه یعنی کشاورزی و افزایش درآمد تاثیر داشته است

اهمیت مسئله تحقیق
در این است که با کسب آگاهی از توانمند یها و امکانات این دهستان، می‌توان برنامه‌ریزی‌های دقیق و صحیح جهت توسعه ی روستایی این منطقه نمود که این امر خود موجب توسعه ی ملی خواهد شد.

فرضیّات تحقیق
فرضیه اول:
احداث سد باعث افزایش سطح زیر کشت در محدوده ی مورد مطالعه شده است.

فرضیه دوم:
احداث سد باعث افزایش درآمد در بین روستاهای برخوردار از شبکه آبیاری سد شیرین دره شده است.

روش تحقیق

  1. روش کتابخانه‌ای
  2. روش اسنادی و آرشیوی
  3. روش میدانی

توسعه کشاورزی چیست

توسعه کشاورزی

مشکلات تحقیق

  1. کمبود منابع در مورد دهستان مورد مطالعه؛
  2. عدم مساعدت و همکاری برخی از ادارات در ارائه آمار و اطلاعات .
  3. تقسیم استان خراسان به سه استان و کمبود اطلاعات و آمار در خراسان شمالی در دهستان مورد مطالعه

موقعیت جغرافیایی ، حدود و وسعت دهستان
این دهستان بین 37:35 تا 38:54 عرض جغرافیایی و 55:30 تا 57:15 طول جغرافیایی قرار گرفته است .
دهستان اترک 5/1450 کیلومتر مربع وسعت دارد،
در محدوده این دهستان 44 روستا و 40مزرعه و مکان وجود دارد

برای بررسی وضعیت آب و هوای منطقه مورد مطالعه و تعیین نوع اقلیم آن به علت عدم وجود ایستگاه هواشناسی در دهستان اترک از آمار ایستگاه هواشناسی شهرستان بجنورد استفاده شده است.

میانگین درجه حرارت در فصل تابستان بیشتر از سایر فصول می‌باشد که بیانگر گرمای شدید در این فصل می‌باشد. این دهستان دارای حداکثر درجه حرارت 6/31 درجه سانتی‌گراد در تیرماه و حداقل درجه حرارت 0/3- درجه سانتی‌گراد در دی‌ماه می‌باشد که تفاوت آن 6/28 درجه سانتی‌گراد می‌باشد.
میانگین یارندگی سالانه 267 میلیمتر

توسعه کشاورزی در ایران

توسعه کشاورزی در ایران

فرضیه دوم:
احداث سد باعث افزایش سطح زیر کشت در محدوده ی مورد مطالعه شده است.
در روستای چوپلی تپه میزان سطح زیر کشت محصولات زراعی قبل از احداث سد 375 هکتار بوده که بعد از احداث سد به 410 هکتار افزایش یافته است که 35 هکتار به سطح زیر کشت این روستا اضافه شده است که باعث افزایش درآمد روستا بعد از احداث سد شده است.

در روستای عشق آباد میزان سطح زیر کشت محصولات زراعی قبل از احداث سد 530 هکتار بوده که بعد از احداث سد به 639 هکتار افزایش یافته است و 109 هکتار به سطح زیرکشت این روستا اضافه شده است که معمولاً به علت دوبار کشت شدن زمین بعد از احداث سد می‌باشد و بعد از برداشت محصول گندم در فصل تابستان نیز هندوانه و چغندر قند کشت می‌شود و این افزایش سطح زیر کشت قاعدتاً منجر به افزایش درآمد روستائیان می‌شود.

در روستای کیکانلو میزان سطح زیر کشت محصولات زراعی قبل از احداث سد 555 هکتار و بعد از احداث سد به 670هکتار افزایش یافته است که حدود 115 هکتار به سطح زیر کشت این روستا اضافه شده است که افزایش سطح زیر کشت باعث افزایش درآمد روستائیان می‌شود.

در روستای محمد آباد میزان سطح زیر کشت حصولات زراعی قبل از احداث سد 808 هکتار و بعد از احداث سد به 825 هکتارافزایش یافته است که حدود 20 هکتار به سطح زیر کشت این روستا اضافه شده است که باعث افزایش درآمد روستا بعد از احداث سد می‌شود.

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 45

فرمت فایل: پاورپوینت PowerPoint