گزارش کارآموزی ساختمان های فلزی و بتنی

گزارش کارآموزی ساختمان های فلزی و بتنی

موضوع گزارش کارآموزی: مراحل اجرای ساختمان ھای اسکلت فلزی و بتنی و اشکالات اجرایی آنھا در تمام مراحل گزارش

مقدمه گزارش کارآموزی ساختمان های فلزی و بتنی

گزارش کارآموزی پیش رو به دلیل عدم حضور در یک شرکت خاص و دنبال کردن روند عادی انجام پروژه ، به صورت مشاهده ای ، پرس و جو ، تحقیق و همچنین اطلاعات آموزشی اینجانب صورت پذیرفته است.

لذا این گزارش حاصل بررسی چندین پروژه ی ساختمانی بر اساس روند پیگیری قسمت های مختلف آن اعم از گود برداری ، پی ریزی ، قالب بندی یا کار گذاشتن ستون بر حسب نوع اسکلت ساختمانی و از این قبیل کارهای اجرایی ساختمان مبنی بر بتنی یا فلزی بودن آن می باشد

با توجه به مطالب گفته شده هر قسمت از این گزارش از قسمتی از یک پروژه خاص برگرفته شده است که به علت گستردگی موضوعات و گاهی عدم ارتباط بین پروژه ها و پیوسته نبودن مراحل اجرا و همچنین بی تجربگی دچار نقصدر گزارش یا نا مفهوم بودن کارهای انجام شده قبلی یا چندگانگی روش های سلیقه ای اجرا شده ام. با توجه به علوم گسترده ی عمرانی طبیعتاّ این گزارش خالی ازاشکال نخواهد بود و

امیدوارم عذر تقصیر بنده را در صورت مشاهده اشتباه یا قصور در انجام مراحل و بیان مطالب که سعی شده است تا حد ممکن از این قضیه اجتناب شود بپذیرید. همچنین به دلیل محدودیت زمانی برای ارایه گزارش کارآموزی دنبال کردن یک پروژه خاص باعث ناتمام ماندن کارآموزی وگزارش آن می شود که از این جهت این کار مفید واقع شده است.

در این گزارش سعی شده است در حد امکان به تمام موارد اجرایی ساختمان بتنی و فلزی هر چند مختصر اشاره گردد امید است مورد قبول قرار گیرد.

فصل اول

آشنایی کلی با مسایل کارگاهی

تخریب ساختمان های کلنگی موجود یک نمونه تخریب ساختمان به وسیله لودر انجام گرفت البته به این صورت که ابتدا سقف آن به وسیله بیل مکانیکی پایین ریخته شد و سپس دیوارها و کف ساختمان توسط لودر تخریب گردید. البته قبل از این کار شرکت گاز ومخابرات را در جریان امور قرار دادند
و هماهنگی های لازم بعمل آمد تا نسبت به قطع موقت انشعاب اقدام نمایند در حین انجام عملیات تخریب تیرآهن ها و تاسیساتی مانند لوله از محل خارج شد همچنین یکقبضه چاه نیز در محل وجود داشت که یا در مراحل گود برداری برداشته می شود یا در صورت عدم گودبرداری به وسیله نخاله، خاک و سنگ، پر وتسطیح خواهد شد.

البته تخریب ساختمان مسکونی یک طبقه با اسکلت فلزی بود که عملیات پیچیده ای به شمار نمی آمد ولی بازهم باید اصول ایمنی رعایت گردد همانطور که گفته شد به علت ساده بودن عملیات تخریب و همچنین خلوت بودن محیط از حصار و نرده برای این منظور استفاده نگردید اما برای اطمینان و ایمنی بیشتر به صورت موقتی راه ها تو سط عوامل مسدود شد همچنین برای جلوگیری از گردوخاک زیاد ناشی از فروریختن آوار آب پاشی انجام می شد. مورد دوم تخریب ساختمان ۲ طبقه فلزی بود که به وسیله ۳ کارگر با ابزاری مثل تیشه، پتک، کلنگ و….انجام شد
سپس با یک گروه دیگر برای برش تیرآهن ها با هوا گاز هماهنگی شد.

البته تخریب به وسیله کارگران مدت زمان بیشتری به طول خواهد انجامید عدم ایجاد مزاحمت و سلب آسایش برای همسایگان و عدم ایجاد سد معبر در خیابان به هنگام ساخت و پاکسازی و در ضمن تعهد مبنی بر جلو گیری از تخریب و صدمه به ساختمان های مجاور هنگام تخریب و ساخت و ساز از تعهداتی بود که کارفرما برای کسب مجوز تخریب باید متقبل می شد. همچنین پس از انجام عملیات کامل تخریب به وسیله لودر خاک و نخاله ی ساختمانی از محل بارگیری کامیون شده و از محل خارج شد و به گفته پیمانکار به وسیله همان لودر به عمق ۱ متر گودبرداری انجام خواهد شد و خاک آن نیز همراه دیگر نخاله ها از محل خارج خواهد شد.

فهرست مطالب

مقدمه
فصل اول
آشنایی کلی بامسایل کارگاهی
تخریب ساختمان های موجود
تجهیز کارگاه
حمل و نقل و نگهداری یا انبارکردن مصالح
دستورالعمل حفاظتی وایمنی کارگاه ها
فصل دوم
پی و فندانسیون
پیاده کردن نقشه
گودبرداری
پی سازی
بتن ریزی
فصل سوم
اجرای ساختمان های فلزی
اجزا مختلف ساختمان های فلزی
اتصالات در ساختمان های فلزی
پله و جزییات اجرای آن
اجرای سقف
فصل چهارم
اجرای ساختمان های بتنی
اجزای مختلف ساختمان بتنی
پله و جزییات اجرای آن
سقف در سازه های بتنی
فصل پنجم
اشکالات اجرایی

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 90

فرمت فایل: PDF