پاورپوینت 9 ماده غذایی که هوش را از بین می برند
1- تنقلات غیر طبیعی : برگرها، سرخکردنیها و چیزهایی شبیه آن ما را دچار وسوسه میکند. اما خوردن این مواد غذایی باعث انباشتهشدن چربیها میشود. مصرف نامحدود این دسته از خوردنیها مانع تولید «دوپامین» میشود. که ماده شیمیایی «شادی» در بدن ما است و کاهش آن علایمی را به وجود میآورد که با نوسان اخلاقی و افسردگی ارتباط دارد.
2- محصولات غذایی غنی از قندهای مصنوعی: مصرف بیش از حد قندهای مصنوعی منجر به کاهش تولید یک ماده شیمیایی در مغز میشود. که به عنوان فاکتور نوروتروفیک مشتق شده از مغز شناخته شده است. نبود این ماده باعث اختلال در یادگیری و همچنین به خاطر سپردن میشود. طبیعت اعتیادآور شکر عواقب بلندمدتی بههمراه دارد. بهطوریکه بر توانایی یادگیری تأثیر میگذارد و مهارتهای شناختی را تضعیف میکند.
3- مواد غذایی سرخ شده: سرخکردنیها به عنوان «کمربند سکته مغزی» شناخته شده است. سطوح بالای چربی و کلسترول موجود در مواد غذایی سرخشده،. داخل دیوارههای شریانهای خونرسان به مغز رسوب میکند؛. عدم خون رسانی کافی در نهایت باعث سکته مغزی میشود. بنابراین، هنگامی که رژیم غذایی بهطور منظم شامل مواد غذایی سرخشده باشد،. شما بیشتر با دردسر و مشکلات مواجه میشوید.