پاورپوینت مایکروویو MICROVIEW

پاورپوینت مایکروویو MICROVIEW

مایکروویو

مایکروویو (میکروویو) MICROVIEW
حرارت دهی
حرارت دهی یکی ازمهمترین روشهای متداول در فرایند مواد غذایی است.این روش نه تنها به دلیل تاثیر مطلوب بر روی کیفیت ماده غذایی بلکه به دلیل اثر نگهدارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم ؛ غیر فعال نمودن ریز زنده ها حشرات و انگلها همراه میباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است.

انرژی مایکروویو

از انرژی مایکروویو بر خلاف انرژی یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده می شود. در روشهای پخت متداول ؛حرارت از منبع حرارتی خارجی به ماده غذایی اعمال می شود. ولی در پخت با مایکروویو حرارت داخل ماده غذای تولید می گردد.

مکانیسم حرارت دهی مایکروویو

دو مکانیسم اصلی تولید گرما در در مایکروویو عبارتند از:
پلاریزاسیون یونی:زمانی که یون های موجود در یک محلول شیمیایی به طرف یک میدان الکتریکی حرکت می کنند؛روی میدهد. یونهای مثبت و منفی و نمکهای محلول در غذا نظیر کلرید سدیم در میدان الکتریکی به طرف بار مخالف یون حرکت کرده؛ تکرار تصادم این یونها مهاجر منجر به تولید حرارت می شود.
چرخش دو قطبی:مکانیسم گرم شدن در اثر چرخش دو قطبی بستگی به وجود مولکولهای قطبی دارد. همزمان با جذب امواج توسط مواد غذایی مولکولهای دو قطبی با میدان همجعت می شوند. وقتی میدان متناوب بکار برده می شود با معکوس شدن قطبیت میدان؛ مولکولهای قطبی؛ مجددا خود را در راستای میدان تغییر یافته قرار می دهند. که باعث اصطکاک شده و حرارت تولید می شود. سپس حرارت توسط فرآیند جابجایی و و هدایت به تمام قسمت های ماده غذایی منتقل می شود.

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 14

فرمت فایل: پاورپوینت