تاثیر فناوری اطلاعات بر جامعه

تاثیر فناوری اطلاعات بر جامعه

فناوری اطلاعات تاثیر عمده ای بر جوامع جهانی داشته است این تاثیرات به طور گسترده در توسعه اقتصادی ، تغییرات اجتماعی، ارتقاء آموزش و حتی فرهنگ سازی افراد نمود پیدا کرده است. فناوری اطلاعات منجر به افزایش دسترسی به اطلاعات و ارتباطات سریع تر و کارآمدتری شده است. این امکان باعث توسعه کسب و کارها ، ایجاد شغل ها و تغییرات در اقتصاد جهانی شده است.

در زمینه آموزش فناوری اطلاعات با فراهم کردن محیط های آموزش مجازی و دوره های آموزشی آنلاین به افزایش دسترسی به تعلیم و تربیت کمک کرده و بهبود سطح دانش جامعه را ترویج داده است. همچنین فناوری اطلاعات تاثیری عمیق بر فرهنگ و ارتباطات افراد داشته و جهان را به یک جامعه جهانی تبدیل کرده است این تحولات به ایجاد یک فضای مجازی گسترده منجر شده و ارتباطات انسان ها را به صورت فوری و بین المللی امکان پذیر کرده است.

هر چند تاثیرات مثبتی دارد اما نگرانی هایی نیز وجود دارد از جمله مسائل حریم خصوصی و امنیت اطلاعات در کل فناوری اطلاعات به عنوان یک عامل بسیار قدرتمند و پویا در تحول جوامع جهانی شناخته می شود که نیازمند مدیریت دقیق و مسئولیت پذیری جامعه است.

تاثیر فناوری اطلاعات بر رشد اقتصادی

فناوری اطلاعات تاثیر مهمی بر رشد اقتصادی داشته و به بهبود بهره وری و افزایش تولید منجر می شود این تکنولوژی ها با ایجاد محیط های کاری دیجیتال ، تسهیل تجارت الکرونیکی و توسعه کسب و کارها رشد اقتصادی را تحریک می کنند. همچنین فرصت های شغلی جدید ایجاد کرده و به افراد این امکان را می دهد که به عنوان کارآفرین در صنایع فناوری اطلاعات فعالیت کنند. این تغییرات در ساختار اقتصاد به رشد اقتصادی پایدار و توسعه کمک می کنند و نقش مهمی در تعادل تجارت جهانی ایفا می کنند.

تاثیر فناوری اطلاعات بر کار

تاثیر فناوری اطلاعات بر زمینه کار و اشتغال در عصر اطلاعات با ویژگی های خاص خود تغییرات فراوانی را به دنبال داشته است این تغییرات را می توان به شکل زیر دسته بندی کرد.

  1. حذف برخی از مشاغل فعلی ( شبیه مشاغل مرتبط با کتابداری سنتی و..)
  2. تغییر دربرخی دیگر از مشاغل بعنوان مثال  فعالیتهای  مهندسی، تجارت، پزشکی، آموزشی و .. متأثر از فناوری اطلاعات با روشهایی جدید اجرا می شوند.
  3. ایجاد مشاغل جدید(بعنوان مثال مشاغلی نظیر، برنامه نویس وب، برنامه نویس بانک اطلاعاتی،برنامه نویس سایت، کارشناس امنیت اطلاعات، مدیر شبکه)
  4. ایجاد پدیده دورکاری به معنی «استفاده از رایانه ها و ارتباطات راه دور برای انجام وظایف شغلی درموقعیتهای جغرافیایی متفاوت»،
  5. تخصصی تر شدن سطح وظایف واگذار شده به انسانها (کارهای فیزیکی به ماشینها واگذار می شود.لذا ایجاد و ارتقای مهارتهای کارکنان از اهمیت خاصی برخوردار است. )

فهرست مطالب
آموزش چیست؟
اجزای سیستم آموزشی
انواع آموزش از حیث زمانی و مکانی :
انواع آموزش از حیث نوع فعالیت :
آموزش الکترونیکی E-Learning)) :
طبقه بندی  آموزش الکترونیکی :
سیستم‌های مدیریت آموزش الکترونیکی
ویژگیهای  اصلی آموزش الکترونیکی
مزایای آموزش الکترونیکی
استانداردهای آموزش الکترونیکی
نهادهای آموزشی مجازی
تاثیر فناوری اطلاعات بر کار
سیستم های عملیات از راه دور
باغبانی از راه دور (Telegarden)
جراحی از راه دور (Telesurgery)
آزمایشگاههای از راه دور(Telelab)
وسایل خانگی قابل کنترل از راه دور
دسته بندی دورکاران  ( Teleworkers)
مزایای دورکاری
مشاغل مناسب برای دورکاری

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 35

فرمت فایل: پاورپوینت